Informatieavond BWIH 10 maart

Iedereen is welkom!

Werkgroep BWIH organiseert samen met ondernemersvereniging SIO een bijeenkomst over deze carebrede kleinschalige woonvorm. Tijdens deze informatieavond wordt uitleg gegeven over de carebrede kleinschalige woonvorm, de beoogde doelgroepen en wat dit voor Hengevelde kan betekenen. Daarnaast is de inbreng vanuit de gemeenschap  van grote invloed op de vorm en inhoud van dit concept.

Sprekers zijn Tim Jongman (initiator BWIH), Henk Snijders (arts en strateeg/innovator Carintreggeland) en Pieter van Zwanenburg (wethouder Hof van Twente). Uiteraard is er afsluitend ruimte voor vragen en opmerkingen. Uw inbreng wordt gewaardeerd!

Deze informatieavond vindt plaats op maandagavond 10 maart om 19.30 uur bij café en zalencentrum Assink in Hengevelde. Er worden twee kopjes koffie aangeboden door SIO, verdere consumpties zijn voor eigen rekening. U bent allen van harte uitgenodigd!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.