Nieuwsbrief 20-11-2015

In deze nieuwsbrief houden we u uiteraard op de hoogte van onze vorderingen. We werken aan een convenant met Caringtreggeland en Jp van den Bent. Daarnaast lichten we een tipje van de sluier met betrekking op het voorlopige schetsontwerp waar we samen met Ten Dam Architecten aan werken.

Daarnaast hebben we een interessant interview met Ad Pijnenborg van Zorgcoöperatie Hoogeloon. In Hoogeloon heeft de Zorgcoöperatie in 2012 twee zorgvilla’s gerealiseerd waar veertien ouderen kunnen wonen. Helemaal vergelijkbaar met de plannen van BWIH is deze situatie niet, de zorgvilla’s zijn namelijk nog volgens het oude zorgstelsel ingericht. Wel is dit een interessant voorbeeld van hoe een klein dorp zelfvoorzienend kan zijn op zorggebied. Veel leesplezier!

Voor de volledige nieuwsbrief met interview klikt u op deze link.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.