De werkgroep

Wie zitten er achter BWIH?

De werkgroep BWIH bestaat uit enthousiaste en betrokken (oud-)Hengeveldenaren. Wil je meer weten over dit initiatief, heb je opmerkingen of ideeën of wil je ons graag helpen? Spreek ons hier vooral over aan!

 

Tim Jongman | projectleider BWIH

Tim heeft als projectleider gewerkt aan diverse innovatieve projecten in de gehandicapten- en ouderenzorg en heeft veel ervaring met huisvestingsvraagstukken. Hij is de projectleider en het aanspreekpunt van BWIH.

 

Yvonne ten Buuren; Trees Arkink; Yvonne Kiezenbrink

Deze dames zijn werkzaam in verschillende takken van de zorg. Hierdoor pikken ze de juiste signalen op en brengen zij de nodige praktijkervaring binnen de werkgroep. Vanaf de werkvloer zijn Yvonne, Trees en Yvonne de ambassadeurs van BWIH!

 

Harrie Ottenschot en Henny Tuinte

Harrie en Henny zijn als betrokken (oud-)ondernemers bekende gezichten in Hengevelde. Zij houden namens SIO Hengevelde toezicht op de voortgang en de financiën van BWIH.

 

Robert ten Dam | architect

Als architect is Robert betrokken bij de ontwikkeling van het Programma van Eisen en de ontwikkeling van het huisvestingsconcept.

 

Jacco Kiezenbrink | communicatie

Het communicatietraject van BWIH wordt verzorgd door Jacco. Hij is zelfstandig copywriter.

 

Martijn Tuinte | voorzitter SIO

Martijn is een Hengeveldse ondernemer. Als voorzitter van Ondernemersvereniging SIO is hij nauw betrokken bij BWIH.

 

Jan Put; Hans Oude Rikmanspoel; Ben Eshuis

Met hun expertise in diverse vakgebieden dragen Jan, Hans en Ben waar ze kunnen bij aan de ontwikkeling van onze plannen.